Just Married
Door: Renate en Stefan
Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate
02 September 2006 | Nederland, Tilburg
Vandaag is onze eerste dag dat we officieel getrouwd zijn!
We hebben ontzettend van onze dag genoten! Het was ongelooflijk mooi en intens. We zijn heel erg dankbaar voor het feit dat we zoveel lieve mensen om ons heen mogen hebben.
Ontzettend bedankt eenieder die aanwezig is geweest (zowel fysiek als mentaal) Ook ontzettend bedankt voor al die mooie cadeautjes, kaartjes en ontroerende teksten. We zullen deze dag nooit vergeten.
24 december 2006 vetrekken we voor een drie maanden durende reis naar Zuidoost Azië. We zullen Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja bereizen
We gaan ver weg, maar willen verbonden blijven met ons thuisfront. Daarom hebben we iedere reisdag opgedragen aan iemand die ons nabij is.
Aanwezigen op het bruiloftsfeest hebben ons gastenboek getekend. Ze hebben hun naam ergens langs de route van onze reis geschreven en zo hun naam verbonden aan een reisdag, de dag die we aan diegene zullen opdragen.
We zullen tijdens onze reis met regelmaat verslag uitbrengen van onze belevenissen en foto’s plaatsen. Via onze site kun je je aanmelden voor de mailinglist zodat je een e-mail krijgt op het moment dat we op onze site hebben geschreven.
Wij wensen ons een goede reis!
Stefan en Renate van Teeffelen
03 September 2006 - 18:00
Mandy & Martijn:
Wat een geweldig feest!!! Hoe breng ik mijn bruiloft tot een super feest; ask Steef & Renate! Die weten er wel raad mee. Nogmaals heeeeeel veel geluk samen en voor straks een behouden en hele fijne reis! Grz... -
03 September 2006 - 18:06
( ps. sorrie Wendy, jij natuurlijk ook! ) -
05 September 2006 - 07:55
Anjo En Kelly:
super joh jullie foto's. Zo blijven wij eftelingers goed op de hoogte. We zijn benieuwd naar jullie reisverslag.
gr.
Kelly en Anjo -
07 September 2006 - 13:04
Carien:
Ringen gewisseld
de kus gegeven
feestje gebouwd
klaar voor de reis van jullie leven -
10 September 2006 - 12:56
Gerrit:
Mocht ik ooit toch nog eens gaan trouwen, dan weet ik in ieder geval twee ceremoniemonsters die de boel in supergave banen kunnen leiden :-). Als het feest op jullie bruiloft een voorbode is voor het leven wat jullie tegemoed gaan dan kan het niet mis gaan.
Ik denk dat we elkaar nog wel spreken voor jullie op reis gaan... ;-)
11 September 2006 - 20:28
Miranda Roeland:
wat leuk om die foto's te zien. Jullie zien er prachtig uit, geweldig! Geniet ervan en kijk uit naar jullie reis.... -
19 September 2006 - 19:11
Pascale Mulders:
hallo
Erg leuk om de foto's te zien van de dag van jullie leven. Wat zagen jullie er gaaaaf uit. Ik wens jullie heeeeeeeel veel geluk samen en geniet van alles wat jullie nog te wachten staat. Ik zal jullie zeker volgen als jullie aan de grote reis gaan beginnen. Echt geweldig.
Groetjes Pascale Mulders (efteling Golfpark) -
13 Oktober 2006 - 04:41
Alex & Angela:
hey gelukkig paar na veel zoeken heb ik jullie site ook weer gevonden kan ik jullie lekker in de gaten houden als jullie vertrekken..
het was een super mooie en gezellige dag 1 sept.
heel veel geluk jullie saampjes dikke kus angela -
13 Oktober 2006 - 14:56
Sandra Conijn:
Ha die Stefan!
Toen je mailde: 'mijn vriendin is mijn vriendin niet meer' dacht ik even iets anders...
Maar jullie zijn getrouwd! gefeliciteerd!!!! -
20 December 2006 - 12:40
Ellen:
Nou Nateltje,
daar zitten we dan.
Jouw laatste middagje hier in Trrinkel!
Ondanks alle plagerijen en pesterijtjes van vandaag zal ik je zeker gaan missen de komende maanden. Jammer dat we elkaar net niet meer zien, als jij terugkomt ben ik net weg.
Heel veel plezier, geniet ervan! Ik weet zeker dat jullie een fantastische reis zullen hebben.
Tot ergens in juli......
x EL
20 December 2006 - 12:40
Ellen:
Nou Nateltje,
daar zitten we dan.
Jouw laatste middagje hier in Trrinkel!
Tot ergens in juli......
x EL
22 December 2006 - 18:10
Carla:
Voor de dapperheid is geen weg onbegaanbaar…
Have fun! -
23 December 2006 - 17:51
Wendy:
Hele goede reis en ik kijk uit naar jullie verhalen!
Dikke kus, Wendy
Ps. ik heb internet!!! -
23 December 2006 - 21:02
Papa En Mama Barto:
hee, we zien jullie morgen wel op het vliegveld, moet ik nog tissues meenemen?
kusjes -
25 December 2006 - 10:43
Heej !!!
Een hele fijne kelst toe gewenst, en een gelukkig nieuwjaal!!! Geniet van alle moois en doe Boemibol en Sirikiet de gloeten van ons...
Gloetjes uit Lijen. -
25 December 2006 - 20:42
Linda En John:
Ha Dappertjes, samma die krab ? (hoe ist) We zijn benieuwd hoe de reis is gegaan dus gingen even kijken op jullie site. We waren bij de ouders van John waar ze internet hebben. Helaas nog niks bekend. We hopen dat het allemaal goed gaat en dat de reis goed gegaan is. We houden de site in de gaten. En zijn benieuwd naar jullie verhalen !
:-)
Kus Linda en John -
25 December 2006 - 20:44
Oeps Nog Vergeten:
Super fijne kerst en een avondtuurlijk begin van 2007. Alle liefde en geluk voor jullie beide.
Doei Linda en John xx -
26 December 2006 - 08:08
Marjolijn A.k.a. Zus:
26 december....2e kerstdag
ikke op mijn werk, jullie
in BANGKOK! moet niet gekker worden... :) kijk uit naar jullie eerste boodschap op de site. take care! kus van zus. -
26 December 2006 - 13:23
Ed En Annette:
Goeie reis gehad? We hebben met de meiden op 1e kerstdag gewokt en op jullie getoast.Was reuze gezellig. Wachten met spanning op jullie verhalen!!
groetjes en kusjes...
Pa en Ma