Tickets Bangkok geboekt!
Door: Renate en Stefan
Blijf op de hoogte en volg Stefan en Renate
15 April 2006 | Nederland, Tilburg
De sabbatical aanvragen zijn alletwee accoord bevonden door Avans en de Efteling. Wat hebben we fijne werkgevers!
We hebben vandaag de tickets geboekt en de sabbatical-periode definitief vastgesteld.
We vertrekken op zondag 24 december 2006 en zullen zondag 11 maart 2007 Nederland weer verblijden met onze aanwezigheid. in de tussenliggende periode verwachten we Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam te bezoeken, natuurlijk nog onder voorbehoud.
Het bijhouden van deze site tijdens ons tripje Beijing (februari 2006) vonden we beiden zeer geslaagd. Zowel om iedereen in ons thuisland op de hoogte te houde, als wel om al onze belevenissen vast te leggen, zodat we er nu nog van kunnen genieten. Een speciale invulling voor deze site in combinatie met onze bruiloft in september, kan de pret alleen maar vergroten!
Alvast bedankt voor het lezen van deze site en onze avonturen en natuurlijk voor het plaatsen van leuke berichtjes.
Liefs, Stefan en Renate
15 April 2006 - 14:37
Renate:
Yep, hij doet het nog steeds!
Als je geen mailtjes meer wilt ontvangen als we een bericht hebben geplaatst, mail ons dan op renate.barto@planet.nl
Liefs, Naat -
15 April 2006 - 16:00
Corina:
fanatatisch dat het allemaal is goed gekeurd. en natuurlijk wil ik mailtjes blijven ontvangen. we kijken nu alweer uit naar jullie reisverslagen.
groetjes corina -
15 April 2006 - 22:36
Willemien:
Wellicht is dit voor de werkgevers óók een sabbatical??? :-) -
18 April 2006 - 20:15
Gerrit:
Euh... ik wil GEEN mail meer ontvangen... of toch wel? Hmmz... nouja, ik kijk toch af en toe wel of er iets nieuws staat :-). Tuurlijk wil ik die mailtjes wel blijven krijgen, maar ervaring leert inmiddels dat ze niet altijd verzonden worden bij een nieuw geplaatst bericht.
Dit is inderdaad voor Steef en Naatje een sabbatical maar ook voor de werkgevers en bandleden... :-). Kunnen wij in die tijd mooi nieuwe dingen gaan verzinnen. Veel plezier en we spreken elkaar!! -
20 April 2006 - 20:34
Trudy Wajon:
hoi stefan en renate,
geweldig voor jullie (en ook wel een beetje jaloers!) het gaat nu echt
realiteit worden,
tru
26 April 2006 - 08:14
Moniek:
Te gek dat het allemaal doorgaat! Kerstmis en nieuwjaar zullen jullie dus ergens anders op deze aardbol vieren dit jaar! Leuk zeg, geniet van de aanloop er naar toe! :) -
24 Juli 2006 - 06:30
Tante Marianne:
Wat een prachtige foto's. Het ziet er naar uit dat het een fantastische reis is geweest. En dan als klap op de vuurpijl nog een huwelijksaanzoek. Dan kan het toch niet meer stuk he. Voor september wens ik jullie een hele fijne dag toe en alle geluk van de wereld voor jullie toekomst samen. liefs -
01 September 2006 - 22:58
Mandy & Martijn:
Wat een te gekke bruiloft!!! En met zo'n vooruitzicht, tjee, kan echt niet meer kapot!
Grz....